→ Tennisketchere - køb billige ketchere fra Dunlop og flere

Vi åbner d. 6. august 2013 - glæd dig!

Tennisketchere

Tennisketchere, tennis ketsjere - eller noget tredje. Kært barn har mange navne!
Når du spiller tennis er der stort set kun en ting, som kan afgøre om du vinder eller taber en kamp. Nogle ting har en indflydelse på det - men der er kun en ting der afgør det.

Det er din tennisketcher.

Når du spiller tennis bruger du din tennisketcher hele tiden, hvilket er bare en af de mange grunde til, at det er vigtigt at du ikke sparer på din tennisketcher. Ofte har billige tennisketchere meget dårligere strenge, som gør at de alligevel skal skiftes ud hurtigt, og så har du alligevel ikke sparet penge. Billige tennisketchere går også nemt i stykker og får buler, hvilket overhovedet ikke er professionelt, og ødelægger dit greb og aerodynamikken.

Sørg for at købe en ketcher der er af kvalitet.

.. og heldigvis er alle vores tennisketchere på Tennisspilleren.dk kvalitetstestet, hvilket betyder at du er sikker på at købe kvalitet. De dyre er selvfølgelig bedre end de billige tennisketchere, men der er på ingen måde nogle tennisketchere som vi ikke kan stå inde for.

Når du vælger din tennisketcher er det vigtigt at du tænker over grebstørrelserne. Grebstørrelserne er normalt således:

- Grebstørrelse 0: Børn fra 4 til 8-10 år.
- Grebstørrelse 1: Børn mellem 10 og 14 år. Kvinder med lille hånd.
- Grebstørrelse 2: Kvinder med normal hånd. Mænd med lille hånd.
- Grebstørrelse 3: Kvinder med stor hånd. Mænd med normal hånd.
- Grebstørrelse 4: Mænd med stor hånd.

Hvis du har spørgsmål eller lignende, skal du være velkommen til at kontakte os.

Dunlop tennisketchere - hvorfor Dunlop fremfor andre mærker?
Dunlop er et gammelt traditionsrigt mærke, som sælger sportsudstyr af høj kvalitet - primært tennisudstyr. Dunlop blev stiftet for mange år siden og har altid leveret udstyr af allerhøjeste kvalitet. Det er selvfølgelig også en af grundene til at vi har mange Dunlop-produkt her på Tennisspilleren.dk: det er kvalitet & det holder!

Derudover udgiver og arbejder Dunlop hele tiden med at forbedre deres nuværende produkter og at producere nye produkter. Dette er med til at sortimentet af Dunlop tennisudstyr her på siden, altid er opdateret med det nyeste.

Hvorfor købe tennisketcher hos Tennisspilleren.dk?
I bund og grund er der virkelig mange grunde til det. Her er nogle hurtige:

- Vi er de eneste på markedet som tilbyder hele 30 dages fuld returret, samt en fantastisk service - fra nu og til altid. Hvis du har spørgsmål eller problemer med din ketcher, så skriv til os: så skal vi nok hjælpe dig!

- Hurtig levering. Vi gør alt hvad vi kan for at du kan få dine produkter så hutigt som muligt. Bestiller du inden kl 17, bliver dine produkter sendt samme dag. Hvornår produkterne så er fremme afhænger af, hvor du befinder dig i landet - men ofte er de fremme allerede en eller to dage efter. Det vil sige: køber du mandag, er varerne fremme tirsdag eller onsdag - medmindre andet er anført.

- I bund og grund er vi bare gode, billige og super flinke!

Kontakt os hvis du har spørgsmål. Ellers, så skal du være velkommen til at kigge dig rundt omkring! :-).

Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Total 0,00 DKK

Følg os