Tennisbolde - køb dem billigt fra Slazenger, Dunlop og flere

Vi åbner d. 6. august 2013 - glæd dig!

Tennisbolde

Tennisbolde er det redskab en tennisspiller kommer til at købe flest gange i sin karriere, skarpt efterfulgt af strenge til tennisketchere.

En tennisbold er ikke bare en bold. En tennisbold skal have en perfekt aerodynamik, således at den har den rigtige hastighed og præcision. Det er ikke ligemeget hvilken tennisbold du vælger. Hvis du er nybegynder eller bare gerne vil have et roligt spil, vil det være en god ide at købe store tennisbolde, som er mere end 6,7 i diameter.

Rundt om alle tennisbolde er der filt (behåring) som er det der gør bolden blød af røre ved. Jo kortere filten er, jo bedre er bolden. Efterhånden som man får spillet med sin tennisbold, vil filten rive sig løs. Når filten har revet sig tilstrækkeligt løs, er bolden stort set ubrugelig, fordi at den er blevet langsommere og præcisionen i bolden er begyndt at forsvinde.

Billige tennisbolde - med eller uden trykbeholdere
Langt de fleste tennisbolde bliver solgt i trykbeholdere (rør). Dette gør at tennisboldene holder trykket, således at de bliver ved med at være 'stramme' og hårde.

Ofte er de billigere bolde i spande eller poser/sække. Dette gør at tennisboldene mister trykket, hvilket ender ud med at boldene ikke er perfekte at spille med. Hvis man er på børne/hobby-niveau, kan tennisbolde i spande og poser godt anbefales, hvis man gerne vil spare lidt penge på sin tennis-træning.

Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 DKK
Total 0,00 DKK

Følg os